Látványnak sem utolsó üde zöld színével.Már fogyasztása elött jótékony hatással bír:hangulatjavító.Ezentúl jelentős vitamin-és ásványianyag tartalmú,immunrendszert erősítő,emésztést serkentő,gyulladáscsökkentő,antioxidáns hatású.S hát a bónusz:alacsony energiatartalma.Termesztése apró konyhakert esetében is megoldható,ezért a következő télen talán már saját termést szüretelünk.De a piacokon is is barátságos áron beszerezhető a frissen szedett,hazai kelbimbó.Tudom,hogy néhány országban ez a karácsonyi pulykasült kísérője,mi leginkább ilyentájt esszük köret,vagy kímélő egytálétel formájában.
2010. január 18., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Légyszíves kérjed írásos beleegyezésem amennyiben az oldalon lévő írásokat,képeket használni szeretnéd.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése