2014. február 10., hétfő

Utolsó

Utolsó

Körbejár/járt egy játék a blogokon,én is megkaptam a stafétát Hankkától és Gabitól.De a múlt héten annyit kellett írnom,hogy ide már nem jutottak gondolatok.
A Szera által kiírtak alapján leírok magamról hét dolgok,viszont továbbadni már nem nagyon tudom a stafétát,mert körbeért,így azt hiszem sorzáró leszek.De köszönöm a játékot és,hogy gondoltatok rám!

-Szeretek élni.Akármilyen nehézséggel kell megküzdeni,megkeresem azt az apró örömöt ami továbblendít.És igyekszem mindig az adott pillanatot megélni.
-A hidakat általában nem égetem fel magam mögött,barátságban válok el munkahelyektől,kapcsolatoktól.Előbbiekről általában úgy álltam tovább,hogy lett volna visszaút.
-Sokszor még ma is rácsodálkozok a körülöttem csicsergő kis emberke láttán,hogy anyuka vagyok.És minden nap,minden pillanatban boldogsággal tölt el ez az érzés.Még akkor is amikor éppen a hiszti és a dac uralkodik,az amúgy nyugodt,kiegyensúlyozott lánykámon.
-Anyu egyedül nevelt bennünket a húgommal és már középiskolás koromtól kezdve minden nyarat végigdolgoztam,hogy segítsek.Ami utólag belegondolva nem is volt baj,mert megtanított,hogy mindent megbecsüljek az életben.
-Már fiatal lányként is a cipők helyett csetreszeket gyűjtöttem.Úgyhogy rengeteg tányér,pohár,váza miegymás szorong a meglehetősen méretes konyhaszekrényben.
-Nagy bajban vagyok a számokkal,alig tudok pár szülinapot és történelmi évszámot fejből.Nem hanyagságból,hanem mert egyszerűen nem maradnak meg.
-Szeretek mindent aminek múltja van:régi tárgyakat,épületeket.Szeretem a dohos pincék és az öreg könyvek illatát.

8 megjegyzés:

Kati írta...

Köszi:) Engem is többen hívtak erre a játékra, még tartozásban vagyok:)

Hankka írta...

Köszönöm, hogy elfogadtam a meghívást, jó volt a soraidat olvasni és ici-picit többet megtudni rólad! :) És tanultam egy új szót is, a csetreszeket, eddig soha nem hallottam. :)

Éva írta...

Nekem is tetszett, amit magadról írtál.

Anikó írta...

De jó volt olvasni, az utolsó mondatodat, én is nagyon, nagyon szeretem!:-)
Szép napot!

kolozsgabi írta...

Örülök, hogy elfogadtad a meghívást, rájöttem van bennünk közös (csemete iránti érzések, csetresz gyűjtés cipő helyett, régi tárgyak...)! Még egyszer köszönöm!

Tálaló írta...

Köszönöm Lányok:))
Tényleg jó játék,én is örömmel olvasgattam a ti írásaitokat magatokról.
Azaz...Kati még adós vele:)))

Kati írta...

http://makacskakonyhaja.blogspot.ro/2014/02/burgonyafeszek-spenottal.html
http://makacskakonyhaja.blogspot.ro/2014/02/spenottal-toltott-krumpli.html
http://makacskakonyhaja.blogspot.ro/2013/03/spenotleves.html

Kolozsgabi írta, hogy keresel spenótos recepteket, ajánljam neked:) Van egy spenótos pizzám is, csak még nincs a blogon:)

Tálaló írta...

Köszönöm Kati:))

Spenótlevest már ettem,de én még nem készítettem,jó,hogy eszembe juttatad.És az a burgonyafészek is nagyon ígéretes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Légyszíves kérjed írásos beleegyezésem amennyiben az oldalon lévő írásokat,képeket használni szeretnéd.