2013. július 4., csütörtök

Hát elmúlt...

Hát elmúlt...

Magunk mögött hagytuk a nyaralás mámorát és visszacsöppentünk a mindennapok,gondokkal tarkított valóságába.S bár idén ha józanul gondolkodunk nem engedhettünk volna meg magunknak egy ilyen hosszúra nyúló és költséges kiruccanást,de nagyobb szükségünk volt rá mint eddig bármikor.Feltöltődtünk,együtt voltunk.Kirándultunk,fürödtünk,nevettünk,játszottunk.Volt elég időnk egymásra és a kislányra.Hiába vagyok viszonylag sokat itthon,a mosás,főzés,takarítás,kerti munka,vagyis a háztartás vezetésének ördögi köre rengeteg időt elvesz.S épp azoktól,akik miatt mindezt teszem,s akik a legfontosabbak számomra.
Az egyszerű,pillanatok alatt elkészülő ebédek után a kiemelkedő kulináris élvezetet a vacsorák jelentették.Finom kenyér,házi olívaolaj és olajbogyó,jóféle sajt és dalmát prsut sonka a teraszunkon,vagy a közeli konoba különösen finom haltáljával egyszerűen nem tudtunk betelni.A közös ezekben a vacsorákban a finom ízeken túl,az elénk táruló felejthetetlen tengeri panoráma volt.



 
 
 
Sok szép emlék,rengeteg élmény.És ha szerencsénk van akkor is egy hosszú évet kell várnunk a viszontlátásig.

4 megjegyzés:

Hankka írta...

"Ne sajnáld, hogy elmúlt, örülj, hogy megtörtént!" :) Csodás helyen jártatok, remélem, sokat tudtál pihenni és kikapcsolódni! :)

Tálaló írta...

Örülök,tényleg:))Csak a jó pillanatok mintha gyorsabban telnének.
De igaz az idézet,mert nincs mit sajnálni,az ilyen élmények sokáig,nagyon sokáig bennünk élnek még:)

Igen,köszönöm.Bár a pihenés kicsit mást jelent mióta mellettünk nyüzsög egy kisember,viszont a napok vele sokkal élvezetesebbek:)

kolozsgabi írta...

Gyönyörű helyre jártok nyaralni, már tavaly is irigykedtem. A pontos címet, elérhetőséget megírnád priviben (szerintem kértem tavaly is, csak elkavartam valahová). Köszi: Gabi

Tálaló írta...

Hát igen...először a véletlen vitt bennünket oda.Aztán egy évtizede tartó szerelem lett belőle:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Légyszíves kérjed írásos beleegyezésem amennyiben az oldalon lévő írásokat,képeket használni szeretnéd.