2013. szeptember 12., csütörtök

Szép nap

Szép nap...

...volt számomra a mai.Kipihenten ébredtem,és tudtam,hogy ráérős,nyugodt nap vár ránk.Az idő is a kedvünkben járt,és nagyon jó volt kint lenni,érezni  a  napsugár és lágy szellő simogatását.Az elmúlt hetek,napok sűrű elfoglaltságai után ma végre egész napom a kicsi lánnyal töltöttem.Kora reggel megfőztem,aztán bicajoztunk,játszottunk.S délután mikor aludt,a rendrakás után még arra is jutott időm,hogy a kertben ejtőzzek egyet a gyönyörű napsütés elől a fűz alá bújva.
Estére aztán hazaért a férjem és megjött az eső,de az is jól esett,ahogy behúzódtunk a házba mikor lehűlt a levegő.És a meleg,illatozó gyümölcstea is.

6 megjegyzés:

Éva írta...

Tökéletes nap, még olvasni is jó volt.

Anikó írta...

Tényleg jó volt olvasni!:-)
Örülök neki, kellenek az ilyen napok! Sok hasonlót még..

trollanyu írta...

Öröm olvasni egy ilyen tökéletes napról:) Remélem a hétvégéd is ilyen szép lesz:) A szilvás crumble nagyon csábító, hétvégén megyünk szilvát szedni, én is tervezek finom sütiket belőle:)

Tálaló írta...

Köszönöm:)

Van mikor az ember már derűsen ébred... és úgy sokkal szebb lesz az egész nap:))

Meg persze arra már rég rájöttem,hogy mikor kevesebb az időm akkor sokkal jobban kihasználom,és élvezem a szabad perceket,mintha napokig itthon vagyok.

Trollanyu,várom őket,mert neked mindig nagyon klassz sütireceptjeid vannak:)

Hankka írta...

Tényleg szép napotok lehetett, én is nagyon szeretem az ilyen napokat! :) Mi mostanában nagyon sokat dolgozunk - hétvégén is -, már alig várom, hogy pihenhessek kicsit! :)

Tálaló írta...

Nekünk is sűrű hetek vannak mögöttünk,de így legalább még jobban esik a "láblógatás":))És felértékelődnek az ilyen klassz napok.

Kitartás Nektek,s ha túl vagytok a nagy munkákon pihenjetek kicsit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Légyszíves kérjed írásos beleegyezésem amennyiben az oldalon lévő írásokat,képeket használni szeretnéd.