2012. december 21., péntek

Ajándék

Ajándék

Nem így terveztem a napom.Úgy volt,hogy reggel elszaladok,mert volt néhány apró elintéznivalóm.Elég korán ébredtem,úgyhogy elkezdtem a mai ebédet,és előkészítettem a holnapi ebédhezvalókat.Szombat délelőttönként a férjemnek segítek,ezért mindig előre főzök.
Aztán kapott a férjem egy telefont,és ezzel átíródott a napunk.Arra még volt idő,hogy elintézzem a dolgaim,aztán már indult is.És kora este lesz mire hazaér.Ketten maradtunk.Meg a megkelt zsemletészta,és a félkész ételek,amelyeket muszáj lett volna befejeznem.Megreggeliztettem a kislányt és megkérdeztem lenne-e kedve rajzolni.Volt,de kérte,hogy zene is legyen.Beraktam egy édes,karácsonyi dalválogatást,és készítettem a kisasztalára papírokat,zsírkrétát.
Én pedig egyik szememmel őt,a másikkal az ételeket figyelve,kapkodósan főztem,tartva attól,hogy egyik pillanatról a másikra elfogy a türelme,vagy megunja a rajzolást.És magam sem hittem el,de egyedül eljátszott amíg nem végeztem.Néha felállt táncolni,vagy kérte,hogy énekeljünk.
Egy ilyen pici lánytól nem várnám el,hogy másfél órát így ellegyen.És mostanában meg amúgy is türelmetlenebb mint amit megszoktunk tőle.Mégis...ma egy igazi kisangyal volt.Így aztán arra is jutott időnk,hogy ebéd előtt kimenjünk az udvarra.Feltöltöttük a madáretetőket,meg kötöztünk fel gombócokat a fákra.Aztán még sétáltunk is egy nagyot. 

Ma igazi ajándékot kaptam az én pöttöm lánykámtól.Én pedig viszonzásképpen begyúrtam egy adag linzertésztát,hogy mikor felébred tudjon sodorni,szaggatni.Mert ezt kérte tőlem mikor aludni vittem.

Az én kérésem már csak kevéske hó lenne az ünnepre.Ugye segítesz kedves Holle anyó?

Kedvenc dalunk az imént említett lemezről:


5 megjegyzés:

kolozsgabi írta...

Milyen szép, meghitt napotok volt, irigyellek érte, öröm egy ilyen aranyos kislány. A mieink már nagyok, elmúltak az ilyen pillanatok! Még több ilyen napot nektek és Áldott ünnepeket kívánok!

trollanyu írta...

Egy igazi kis angyal a kislányod:) Küldök neki egy norvég karácsonyi dalt, nagyon dallamos, remélem tetszeni fog neki:)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h4W4j8spUog

Tálaló írta...

Jó azért vannak nehezebb pillanatok is,de általában tényleg ilyen kis angyal:))
Köszönjük Gabi,nektek is meghitt,boldog karácsonyt kívánok.


Trollanyu,nagyon köszönjük,holnap megmutatom neki:))

Anikó írta...

Csodaszép Karácsonyt Nektek!

Tálaló írta...

Kedves Anikó,köszönjük:))
Én is szívből kívánok meghitt,boldog karácsonyt neked és szeretteidnek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Légyszíves kérjed írásos beleegyezésem amennyiben az oldalon lévő írásokat,képeket használni szeretnéd.