2014. október 2., csütörtök

Emlékek

Emlékek

Kavicsok,faágak,gesztenyék.Tele lett velük a retikülöm,mire hazaértünk.
Sok halasztás után végre sikerült kifognunk pár esőmentes napot,és valóra váltani a kicsi lány vágyait fürdésről,hajózásról,kisvonatozásról.
Az égiek nemcsak az időjárásban voltak végre kegyesek hozzánk.A sápadt,cirógató napsugár mindvégig kedves társunk,kísérőnk volt.S szinte a csodával határos módon bukkantam egy kedvünkre való,megfizethető szállásra.Balatoni napfelkeltével,beltéri medencével,saját,szobai szaunával,és kedves,meghitt légkörrel.Ahol a személytelen s számomra elrettentő svédasztalos vacsorától is megkíméltek,ugyanis szépen megkomponált tányérokon hozták elénk a négyfogásos vacsorát.
Néhány nap volt csupán,de mindnyájunknak teljesült a kívánsága.A szép környezet,a csodás idő és egy négyéves lendülete hamar kiszakítja az embert a mindennapokból és csak a pillanatot,az együttlét örömét és a szépséges természetet látja.
Négy éve ilyentájt is eltöltöttünk pár napot a Balatonon,igaz akkor családunk harmadik tagja még odabent mozgolódott.Majd ezt követően pár hétre megszületett.S bár a Balaton minden évszakban gyönyörű,elbűvölő szerelem,ezen szép emlékek okán az én szívemnek ősszel a legkedvesebb.





 




Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Légyszíves kérjed írásos beleegyezésem amennyiben az oldalon lévő írásokat,képeket használni szeretnéd.